Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Nevelni egyszerűen is lehet

Divima
Divima képe
   Sokféle hiba létezik. Elkövetjük őket akarva és akaratlanul, mindenki, kivétel nélkül. Jó esetben tanulunk belőle,  a további fejlődésünket segíti.  
   Más esetben visszahúz, hátráltat, sebeket okoz dekoncentrálttá tesz. Nézőpont kérdése, hogy éljük meg. Vélt vagy valós sérelmeinket hogyan fordítjuk le adott lelkivilágunkra, aznapi állapotunkra. Engedjük, vagy kitiltjuk a gyógyító erőt (ami lehet kommunikáció, vagy egy ölelés ) annyira bezárultunk magunkba, vagy habitusunknak megterhelő lenne nyitni.
   Támadásként éljük meg a  történések kaotikus összecsengését, vagy engedünk utat egy másik nézőpontnak is. Ez mind saját döntésünk. Előfordult talán, hogy amit néhány napja, hete, hónapja, éve, egetverő, borzasztó, megoldhatatlan, kiborító problémának gondoltunk, mára eltörpült a friss katasztrófálisan idegesítő helyzet mellett. Senki nem hibátlan...." Ma én, holnap te ! " ...tartja a mondás."
   Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!...habár soha nem értettem, hogy miért kellene nekem dobálnom az ennivalót....ez nem való...

 

Rovatok: 
Füstölgéseim