Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Konzili Edit
  főszerkesztő-helyettes
Soltész Irén
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Veszélyes szerelem

Tiberius
Tiberius képe

   Tim 27 éves jóképű, izmos, nőtlen fiatalember, aki élvezte az életet, nem törődve politikai esemenyékkel. New York városában élt,dolgozott. Egy nap a colosszeum előtt, ahol kiállításokat szoktak rendezni, ezen a héten autó bamutató volt, amit Tim szeretett volna látni.
   A pénztár előtt hosszú sor állt, nyár volt, meglehetősen meleg és párás. Tim előtt egy közepes alkatu nő állt, akin a ruha olyan feszes volt, hogy egy gyufaszálat sem lehetett volna bedugni alája. Formás, izmos lábai mint pillérek tartottak egy gyönyörű szépséget.Testének minden domborulata, mintha kivánkozott volna ki a szabadba. Ruhája alatt minden kirajzolódott, nem kellett nagy fantázia megoldani a gombot.
   Timy így morfondírozott, miközben gondolata egyre jobban merevedett, kezdte restelni a helyzetet. Balkezével benyúlt a nadrágzsebébe lejjebb húzta a műveletet. Egyszer csak mintha a nő valamit érzett volna, megfordult.
-Timy! De  régen láttalak, ez aztán a meglepetés, hogy vagy ? - Tim alig tudott szóhoz jutni a meglepetéstöl.
-Drága Máriám, ha csak tudtam volna, hogy Te vagy, most már elment a kedvem az autó-kiállítástol, gyere igyunk meg itt egy kávét, beszélgessünk egy kicsit, olyan régen láttalak-
Egy közeli kávézóban leültek, hosszan beszélgettek. 
-Tudod Timy én férjnél vagyok, de nem vagyok túl boldog.Soha nem felejtem el azokat a boldog időket, amiket veled töltöttem. Te hoztad ki belőlem az igazi nőt minden tekintetben. Ha lenne kedved, én itt lakom a második házban innen, gyere, had ismerjelek újbol meg.- 

   Mária és Tim beléptek a lakásban ami nem volt túl nagy.
- Gyere...éreztest velem mint régen, tudod még mindég szeretlek és mindent megtennék érted.- 

   Timnek nem kellett mondani kétszer, már úgy is benne volt a hangulatban, egymásnak estek, csak úgy tépték le egymásrol a ruhadarabokat. Tim alig tudott betelni Mária csodás testével. Azt gondolta, ez a nő a szerelemre született. Kinky.... hajlamai túlléptek  minden képzeletet. Agyon csókolták egymás bájait, amivel hatványozták az élvezeteket, míg végül kimerültek. Az ágyon fekve meztelenül nézték a mennyezetet, cigaretta füstje kavargott a levegőben.
   Egyszercsak felrezzentek! íkulcs fordult a zárban....ajto nyílt.... Mária és Tim hirtelen magukra kaptak amit tudtak. Az ajtóban Mária férje, Jack állt, revolverrel a kezében.
-Ki ez az ember, kérdezte Jack.
-A barátom- mondta Mária.
Jack Timre fordította revolverét aki ráugrott, kiütötte kezéböl a fegyvert mindketten a földön hevertek, püfölték egymást. Mária felvette a revolvert, várta az alkalmat és-e pillanatban eldördült a fegyver. Jeck holtan rogyott össze.
-Mária... ezt nem kellett volna, miért ölted meg?

- Timy drága én nem tudnék ettöl az embertöl megszabadulni, tönkretenné az életemet, az a sok emlék visszajött nekem amiket veled töltöttem.  Te vagy az egyedüli ember aki engem ki tud elégíteni.-
 Tim felháborodva, nem tudta hirtelen mitévő legyen. Egy halott ember feküdt a szőnyegen. Megvárták az estét. Becsavarták a hotestet egy pokrócba,  amit Tim a megfelelő alkalommal betett Máriának az autójába.
   Éppen készülődtek az indulásra, mikor egy rendőrautó villogó vörös lámpákkal behúzott a parkolóba. A rémület kiverte a verejtéket rajtuk. A rendőrség kapott egy jelentést: ebben a házban dulakodásrol fegyver dörrenéströl. A rendőr odament az autojukhoz kopogott az ablakon, s csak annyit látott, hogy két szerelmes egymásba borúlva a nő majdnem félmeztelen volt úgy néztek ki, hogy vad ölelkezésben kezdenek.
- Hát ezek biztos nem hallhattak semmit - gondolta a rendőr s ment befelé a házban. Rögrön utána Mária és Tim kocsijukkal elhagyták a parkolót, ismeretlen helyre mentek.

   Ismertek egy helyet ahol hatalmas szakadék van a hegyoldalban, ott akarták eltüntetni a holtestet. Kinyitották a csomagtartót, s ahogy megragadták a pokrócban lévő holtat, valami nyöszörgést hallottak. Szörnyen megijedtek ! Jack még éll ! Ezt nem várták. Mitévők legyenek ? Kis tanakodás után úgy döntöttek, még az éjszaka leple alatt elhajtanak egy kórház közvetlen közekébe, és ott hagyják a pokrócban betekert embert.
   Úgy is lett . Féltek, de minden kihalt volt, ami az előnyüket szolgálta. Letették a nyöszörgő embert a lépcső aljába.Tim megnyomta a csengőt és amilyen gyorsan csak tudtak eltüntek.
   Nem mehettek vissza Mária lakásához, mert féltek. Tim otthonába mentek, ahol tovább tanakodtak, mi fog történni. MIndkettőnek munkahelye volt, amit nem lehetett feladni, gyanussá váltak volna. Abban egyeztek meg,hogy TIm lakásában fognak maradni, mintha semmi nem történt volna. Naívságuk túllépett minden határt.
   Jack magágoz tért a műtő asztalon, kivették a golyót belőle, hívták a rendőrséget, akik hamarosan megjelentek. Jack elmondott mindent, méghozzá eléggé kiszinezte a történtet, de egyet nem tudott. Fogalma sem volt Tim létéröl, a nevét sem tudta. A rendőrség Máriát kőrözte,  fényképe mindenütt megjelent,újságokban,TV -ben.
   Tim szörnyen meg volt ijedve, hogy kerülhetett ő ebbe ? Máriát vádolta, őmiatta történt minden. Kérte, hogy adja fel magát, rövidesen úgy is megtalálják, a képéröl bárhol felismerhetik.
   Mária belement. Elment a rendőrségre egyedül, ahol előadta: egy férfi, akit megnevezett,Timoty nak hívják csak annyit tudott, aki halálosan belé szeretett annyira, hogy féltékenységében agyonlőtte a férjet.
 Mária megadta Tim címét, akit hamarosan letartóztattak. A rendőrségen alőadta az ő igaz történetét. A rendőrségnek komoly problémája volt, mindkét vádlottnak hihető volt a vallomása, csak Mária egyröl elfeledkezett, a nyomozók az ő lakásán megtalálták a fegyvert, amin az ő ujlenyomai voltak..
   Végül Mária belátta,hogy nincs mit tagadni, elismerte bűnét, ami egy olyan hirtelen eset  Mindketten megkapták a rájuk szabott itéletet amit a börtönben letöltöttek. Szabadulásuk után soha nem látták egymást
 
Utoirat :
 
A hűség a legszebb emberi tulajdonság és néha a legfájdalmasabb is, mert ahhoz, hogy valakihez hű légy, a másikhoz hűtlennek kell lenni, valakit el kell árulni !
 
Ágoston Tibor
 
Rovatok: 
Irodalom