Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Soltész Irén
  szerkesztő
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
Hollósi-Simon István

  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

75 éven felüliek tessék koporsót rendelni és meghalni!

Főadmin
Főadmin képe

Hatalmas felháborodást váltott ki egy tegnap megjelent sajtóközlemény, ami azt taglalta, hogy bizonyos ellátások, kezelések és műtétek igénybevételének a felső korhatárát törvény szabályozná. Ezt a tegnapi napon Dr. Nagy Anikó az egészségügyért felelős államtitkár nyilatkozta le. Magyar emberek tízezrei háborodtak fel sorain és magán a stíluson, melyet képviselni mert. Az alábbi sorok hagyták el száját: 

FIGYELEM!  IDÉZET! NEM KITALÁCIÓ!

"Rengeteg szakember bevonásával, statisztikai számítások alapos elemzése után, úgy kalkuláltuk, hogy jelenleg nem áll rendelkezésükre elegendő forrás, az állampolgárok által befizetett TB-ből, hogy mindenki életét megmentsék, ezért valahol meg kellett húzni a határt, ezért döntöttünk a 75 év mellett. Felelős kormányként, határozott, és megalapozott döntést kellett hoznunk. Többek között erre is felhatalmaztak minket újra, mikor 2018 áprilisában ismételten 2/3-dal nyertük meg a választásokat. Hosszútávon ez a magyar emberek javát szolgálja majd." - nyilatkozta a megosztó sorokat Dr. Nagy Anikó.

MEGJEGYZÉS: HOL VAN A  SOK ÉVTIZEDIK BEFIZETETT  TB-JÁRULÉK?! MERT AZT MINDENKI EGYÉNENKÉNT FIZETI!  LEVONJÁK A MUNKABÉRÉBŐL!

 

Rovatok: 
Egyéb