Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Soltész Irén
  szerkesztő
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
Hollósi-Simon István

  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Elment Laci...

Főadmin
Főadmin képe

Néhány perce kaptam a szomorú hírt, hogy B.Kiss Tóth László Barátunk ma reggel, 74 éves korában meghalt.

Két hete volt fent utoljára a honlapunkon, aztán csend. Kezdtem aggódni érte, ahogy mindannyiótokért, akik ezt a honlapot magukénak érzik. Talán ez magyarázat Nektek, miért is vagyok szomorú, ha nem jössztök fel. Én tartom a kapcsolatot Veletek, és ha nem jön valaki, hiányzik. Így voltam Lacival is...

Felhívtam telefonon a feleségét, aki nagyon kedvesen tájékoztatott arról, hogy Laci kórházba került, covidos lett. Ott lélegeztető gépre került, és mint tudjuk, annak mi a következménye.

Amióta regisztrált Laci a honlapunkra, talán a leglelkesebb "magyarerősünk " lett. Nem ment máshova, ez a honlap lett az "otthona". Szerencsésnek érzem magam, mert  - bár személyesen nem találkoztunk, sokat beszélgettünk, és távoli jó barátként nagyon közel került hozzám, hiszen annyi sok mindenben egyformán gondolkoztunk. Most keresem a szavakat, de nem nagyon találom, valahogy fásult lettem. Talán a rossz hír, amit még fel sem tudtam fogni, hiszen igaz szívből reménykedtem a gyógyulásában.

Kedves Laci! Igaz Magyar szívedet elvitted tőlünk egy szebb világba, mert a Jó istennek szüksége van ott is jó emberekre! Még úton vagy, még talán nem értél oda, még visszafordulsz egy-egy mosolyt küldve szeretteidnek.Gondolj ránk is, mert nagyon fogsz hiányozni!  A szeretetünk elkísér utadon, emlékedet pedig a szívünkben fogjuk őrizni!

Angyalok őrizzék álmodat!

Rovatok: 
Egyéb