Impresszum

A magyarero.hu weboldal a Kárpát-Medencei Újságírók Egyesületének Irodalmi honlapja.

Gyöngyösi Zsuzsa
  főszerkesztő, Főadmin
  
(30) 525 6745
Soltész Irén
  szerkesztő
Takács Mária
  szerkesztő/admin
Polonkai Attila
Hollósi-Simon István

  webadmin

Kiadványok
 

Jelenlegi hely

Mások hazájának árulói

Tiborc
Tiborc képe

Eddig is befogadó nép voltunk. Nagyon is. És ennek két nagy veszélye van. Akik nem akarnak a magyarsággal azonosulni, azok még az utódaik nevelésével is bomlasztják a magyar szellemet. 
A másik csoport, akik nem is ide tartoznak, de amikor "haza" jönnek egy pár hónapra, a kint élő társaik parancsait követik. Ezek a rosszabbak, mert ha Magyarországon ég a talaj a lábuk alatt, akkor gond nélkül el tudják hagyni ezt az országot.  Aztán van még egy bevándorló, vagy talán egy betelepített csoport is, akik itt hazát találtak, és sok "magyarnál" is jobban védik hazánkat. Az évszázadok alatti támadások kivédésével is keveredett a magyar. Ennek a nyugati országok élvezték az előnyét, mert amíg itt pusztult a magyar, addig ők a gyarmataikon gond nélkül összerabolhatták magukat. 

Szóval, az itt élő sok befogadott, és betelepített elért egy olyan kritikus tömeget, amikor hazánk, és népünk már az önmegsemmisítés határához érkezett. Sajnos nagyon jól tudják ezt liberális tömegeink, akik a tönkretett magyarokon az aluljárókban átlépve, idegen nevű csoportokban tömörülve, és jól pénzelve, gyomorforgató ál humánus magatartásukkal, gusztustalanul védik a betolakodó idegen "kultúrát". 

Képzeljük el, hogy mi lett volna, amikor az egri vár megvédése közben ilyen emberek, a török népség megsegítésével foglalkozott volna a vár megvédése helyett. Ez már a tragikomikum végkifejlete, és végrehajtói a magyar nép árulói.

Rovatok: 
Politika